Tuesday, 24 August 2010

It`s a love story, baby just say yes

Något som alltid muntrar upp mig är rolig post! idag fick jag en sån här på posten av lush via pretto pr!
Såhär beskriver dem produkten,Silk Stockings solid body tint:

Denna fasta bit ser ut som silkesstrumpor när den smörjs in på benen. Smält direkt på benen och se omvandlingen när de rosiga färgerna i biten jämnar ut hudtonen och kokossmöret och Sheasmöret lämnar benen mjuka och lena. Den ger även en lätt skimmerton som reflekterar ljuset så att ögat distraheras från hudens ojämnheter. Nu kan du alltså gå barbent även när du inte känner dig solbränd nog och få färg utan att utsätta huden för farliga solstrålar. Biten fungerar även bra på armar och dekolletaget och doftar ros, jasmin och sandelträ.

Jag berättar sen vad jag tycker om den =) låter mycket spännande.. Fick ett läppglans och en necessär från face Stockholm via damernas värld som pris i deras omslagstävling! Lönebeskedet kom med.. Jag tycker det är så mycket roligare med gamal hederlig post och brev än e-post, eller är det bara jag som är gammalmodig? gillar ju känslan att sprätta handskriva kuvert..ps.
räkningar är ett stort undantag!Vila i frid Willma

Jag kan inte påstå att den här sommaren har varit rolig, om jag ska vara ärlig har det varit den värsta sommaren i mitt liv.

Min mormor gick bort i början på Juli, och mitt liv har kantrast av bråk och onödigheter. Saken blev inte bättre igår när jag fick ett samtal, min lilla kanin Willma har somnat in.
Jag fick Willma när jag var 11 år gammal och hon skulle blivit 9 år i höst.

Många kanske tänker att det bara är en kanin, men nio är i ens liv är en mycket lång tid. Längre tid än vad jag har känt mina flesta kompisar och till och med familjemedlemmar.

Willma och jag har överlevt allt tillsamman, hjälpt mig genom skilsmässor och alla tonårsbekymmer. Och det är sorg och tomrum hon lämnar hos mig, lilla Willma.

Det var åldern som tog ut sin rätta hos Willma och nio år är mer än vad jag kan begära utav henne. Jag hade inte träffat henne på två veckor med igår gick jag och hälsade på henne, gav henne godis och klappade hennes lena päls. Två timmare senare hade hon somnat in.

Jag tror hon väntade på ett sista farväl, hon är och var en otroligt snäll själ, och tack för allt du gjort för mig, även om du bara var en kanin.