Tuesday, 22 March 2011

Fuzzy little darling


Idag kändes det som årets första riktiga vårdag, det älskar jag och inte minst Totte!

Me, myself and time


Egentligen borde jag ta tag i mitt examensarbete, dock blir jag inte av med min sega förskyldning så det får bli tidningsläsning i det otroligt fina vårvädret idag! Ligger lite bak på magasin fronten..

Revlon style masters #ad


Fick två produkter hemskickade i veckan, tänkte ge det en vecka och se om det är bra!
Lite info om produkterna:

Revlon Professional har länge haft en idé om att skapa en unik stylingserie med produkter som ger frisörer möjlighet att utveckla sin kreativitet till fullo.

Tillsammans med sex av de största frisörerna i världen, har Revlon Professionals skapat ett koncept med utgångspunkt i det konstnärliga inom frisöryrket. Resultatet blev serien Style Masters. som består av 17 olika kvalitetsprodukter vars huvudmål är att främja den kreativa friheten både hos frisör och för kunder. Designen är minimalistisk, enkel och funktionell. I serien finns produkter för alla typer av frisyrer och hårkvalitéer, så att både män och kvinnor ska kunna skapa just den frisyr de själva vill.

AMPLIFIER Fiber mousse
Style Masters Amplifier Fiber Mousse är en stylingmousse med fasta fibrer som ger fyllighet, skapar enorm volym och tillför textur till håret. Klibbar inte och tynger inte ner håret. Ger en lätt, långvarig stadga. Frisyren förblir kontrollerad och håller sig på plats i flera timmar.
Stadga: 1/3
Finish: 2/3

ELEVATOR 360o Roots lifter
Style Masters Elevator 360 Roots Lifter ger direkt volym vid hårrötterna. Speciellt utvecklad för fint och rakt hår. Ger en kraftig stadga och naturlig glans. Utrustad med en exakt riktad applikator för att lättare komma åt överallt i hårbotten. Produkten klibbar inte och är enkel att borsta ur och torkar snabbt.
Stadga: 3/3
Finish: 2/3