Wednesday 15 July 2009

Pretty as picture, dancing the night away

Hösten börjar närma sig, i alla fall enligt butikerna. Jag köpte mitt första höst plagg idag från VILA, en grov stickad kofta som kommer bli min bästa vän i höstmörkret. Priset för den var 600 kr.
Fick en lite chock när jag gick in på forever21 hemsida, och mötes av en bild på svenska The Sounds. Man kan vinna en resa till Las Vegas och bli stylade av The sounds, vet inte riktigt vad jag ska tycka om det. Lite otippat att dem valt The Sounds, men självklart är det roligt att det går bra för dem och att deras namn sprider sig i världen!

The struggles I’m facing,The chances I’m taking, Sometimes might knock me down but, No I’m not breaking.

Idag är en tråkig dag. Det åskar och regnar och allt jag ska göra är att springa ärenden, betala räkningar och träna till teoriprovet. Så där lagom kul. Men så är det vissa dagar och kanske bra att det inte är solsken när man gör sånt? Hade antagligen bara blivit jobbigare då! Ha! Det funkar, prova ett nytt face stockholm läppglans, och det blev lite plumeffekt, haha ser ut som jag putar med läpparna som en fjortis!

Lite fjortis är jag kanske som lyssnar på Miley Cyrus "the climb" men texten är verkligen fin, läs bara rubriken till det här inlägget! Nu måste jag sticka, hörs sen idag!