Sunday, 23 August 2009

Bang, Bang

Jag är så jävla förbannad, äcklad och ledsen så det finns inte.
När jag för en stund sedan skulle köra och lämna min syster i Malmö, så såg jag något så vidrigt. Mitt på en vägskylt inne i ett bostadsområde hade någon hängt en död hare på vägskylten, man såg hur blodet sipprade ner längst skylten och jag kände bara hur kräket kom upp i munnen.
Hur fan kan man göra så mot ett djur? Det räcker väll att man har kört på den, och då är det bara att lägga den i väggkanten och låter naturen göra sitt, man hänger förhelvete inte den över en vägskylt" för att vara cool"!
Den idioten som gjort detta borde skjuta sig själv och hänga sig över en vägskylt, för att göra rättelse. Man förnedrar inte döda djur! Jävla äckel...

5 comments:

Emily said...

Du har helt rätt!!! Att folk gör så är ... ja, det finns inte ens ord!

Samma som jag hörde igår, en mans nio åriga dotter blev kidnappad, våldtagen ett x antal ggr, gömd i mannens gaderob och sedan med en plastpåse över huvudet begraven levande. NIO ÅR!!! Va fn tänker folk?! Jag blir så rasande och arg och allt som inte går att beskriva. Jag kan inte hitta ett hemskt ord för det. Det finns inte.

Caroline, LINA FRANK said...

Håller med dig! SÅ JÄVLA VIDRIGA MÄNNISKOR DET FINNS. Förtjänar inget annan än döden. Det är så hemskt att förnedra, tortera eller döda ett oskyldigt djur. Åh, blir så trött!

Johanna - MyShoebox.se said...

Så sjukt! Jag fattar inte hur man kan göra så mot djur. Som att försöka dränka kattungar, eller den där killen som nyss åkte fast för att ha torterat katter här i Sverige...

Anonymous said...

Råkade ramla in här och såg inlägget.
Helt jävla vidrigt och sjukt då jag själv älskar djur, men sen tänkte jag...tänk om det är någon som hängde upp den där för att makea a point?
Kör snabbt och liv förloras?
Bara en tanke, annars håller jag med dig!

Syrran said...

Ja d va ingen trevlig syn :s