Saturday, 12 December 2009

Klimatmötet.

Såg precis på nyheterna angående klimatmötet i köpenhamn. Eftersom jag bor väldigt nära Danmark påverkas jag något enormt utav detta, (stök, försenade tåg, poliser skickade från sverige, svenska knarkhundar osvosv) . (senaste siffran gripna är 75 st)

Jag blir arg, förbannad och förtvivladmänskligheten när jag såg nyhetsinlägget, Jag har aldrig varit för demonstrationer av något slag, även om de e "hederliga" eller stökiga. Att folk inte har ett jobb eller ett liv och står och demonstrerar mot ett klimatmöte som finns för att de olika regeringarna ska lägga förslag för att rädda våran jord.

Jag vet inte om jag har missat något, demonstrerar dem mot att rädda världen? eller för att rädda världen? är det inte lite konstigt det där? Att dem protesterat mot något bra. Men det är inte detta jag stör mig på utan det är beteendet demonstranter har (och då e det givitvis inte alla, men det är lätt att dra över en kam, och det får dem faktiskt skylla sig själv för), att vandalisera och förstöra samhället, och stämningen för en massa köpenhamnsbor. Dem gör köpenhamn så otryggt att invånarna inte vågar gå ut på gatorna som dem bor på.

Och hur smarta är dem egentligen, att vandalisera, tänk hur mycket energi,tid och skattepengar som krävs för att ställa allt till rätta, och återingen går dem emot det dem demonstrerar för. Tänk all bensin som åker ut i luften helt i onödan bara för att dem är där, för all polis. Och hur mycket energi det tar att tillverka glas, som dem brutalt slår sönder osvosv. Och alla medel som kommer ut i vattnet för att dem ska tvätta bort allt klotter. Dem har nog inte tänkt på detta, för dem är så förblindade av hat mot regeringen, dem är inte där för "save the world" utan för att dem ska ha nått att fylla deras patetiska liv med.

Jag väntar på den dag världens organisationer kommer att samlas och samarbeta, så att dem kan samla namnförslag, skriva protokoll och förslag och på ett humant sätt lämna över detta till regeringen. Så att dem för en gångs skull kan tas på allvar. För så dem beter sig nu skapar dem bara hat hos medborgarna¨. Och regeringen tar dem inte på allvar.Detta är bara mina åsikter och mina tankar, jag vill precis som dem rädda världen, men på ett annat sätt än att förstöra vårt samhälle.

4 comments:

Lisa said...

Håller med dig!

Kashaya said...

Hörde på nyheterna om folk med sprejburkar och liknande och sa faktiskt detsamma. Har folk inget bättre för sig? Vill man förändra så är det väl bättre att rösta, själv bli politiker, skaffa ett jobb där man kan påverka o.s.v. istället för att hålla på som barnungar!

Emily said...

håller med dig angående att förstöra saker. helt klart. men demostrationen i sig anser jag inte är dålig. men tycker inte de har gjort såååå väldans mycket. Och folk ska inte vara rädda för att vara ute. Jag var där idag och det var helt lungt. Förutom när det blev 400 häktade (för att någon gjorde något dumt så blev alla svartklädda häktade....) Polisen överdriver ibland, nu vet jag inte riktigt vad som hände. Men jag tycker det har varit en fredlig och lugn demostration. Been there done that! jag och 100 000 andra visade hur viktigt det är för ministrarna att göra ett bra beslut för hela världen. :)

Syrran said...

Instämmer i ditt utlägg, You go Girl!!!! Helt rätt syrran!