Thursday, 5 August 2010

Sense

Jag har en jäkla förmåga att samla på mig parfymer. Så nu tänkte jag visa mina för er!

Paris Hilton-Heiress-Fruktig och somrig, har avverkar en flaska innan den här.
Paris Hilton-Just <3(love)>Lite mörkare och tyngre i doften jämfört med Heiress, helt ok men den blev tyvärr äldrig någon större favorit.
Ralph Lauren-Rocks-En klar favorit! Fruktig fräsch och funkar väldigt bra året runt. Dessvärre tror jag att den har utgått ur sortimentet, har inte sett den på ett tag. Vilket är synd, är ute efter en ny flaska! Så tips om vart den kan köpas uppskattas.
Nina Ricci-, Även den en klar favorit, vann den i en Glaomour tävling. Tyngre i doften och väldigt sensuell och mörk. Använder den gärna på kvällstid då den är tyngre och stark i doften.
Christina Auguilera-, Christinas första parfym är en perfekt vardagsparfym som har använts flitigt.
Escada-Den här parfymen är frisk men får lite 16 årings känsla av dem. Den är snart slut och kommer nog inte att köpas av mig igen.
Jean Paul Guilttier-, En mycket skarp parfym som förmodligen kan få en hundbajs att bli doftfri, vet inte om det är positivt eller negativt.
Britney Spears-fantasy, även den här blev för stark och luktar på metersavstånd, doftar absolut inte äckligt. Men är för mycket för mig.
Miss sixty-, den här parfymen har jag alltid när jag tränar, stark men försvinner väldigt fort.
Hilary Duff-wrapped,Höstig och tun g doft, används i periodsvis för min del, ena månaden älskar jag den andra hatar jag den.
Hilary Duff-wrapped...with love, en mycket lättare och fruktigare doft från Hilary Duff. Den här tröttnar jag aldrig på! Och så mycket minnen jag får av den parfymen!
Chanel-Chance, Min absoluta, absoluta favorit kommer från Chanel! Detta är orginal versionen av parfymen, den är rätt tung men väldigt förförande och pigg. Älskar verkligen den här doften och ser den som min främsta signaturdoft.
DKNY-Green and pink delicious, de två senaste i min parfym samling, den gröna är verkligen en vardags favorit och kommer direkt efter chanel. Den rosa är med god men betydligt lättare och vårigt.
Jag har verkligen många parfymer och det är på överdrift. Jag försöker ta slut på mina parfymer så att Chanel och DKNY kan stå kvar i ur och skur i mitt badrumskåp.

3 comments:

Kashaya said...

Jag lyckas typ aldrig använda upp en parfymflaska. Det är ju så attans stora...=)

Sv. Vad kul att höra, har nämligen hört flera som sagt att den var jättedålig så kul att höra någon som tycker motsatsen,

sarah said...

jag älskar verkligen mina escada parfymer, men du har helt rätt, man känner sig fan som 16 år med den doften! :P

Emily said...

Och detta var en åttondel av alla du egentligen äger...