Monday, 11 April 2011

ColdZyme - en unik upptäckt som håller dig frisk! #ad


Fick hem två produkter från coldzyme, som ska hjälpa till vid symptom vid förskyldning. H
ar provat att spraya och tuggat, det smakar väldigt friskt och fräscht, men om det hjälper vid förskyldning kan jag inte svara på. Kommer att återkomma på den biten!
Lite information:

Företaget Enzymatica lanserar idag tre helt unika produkter – ColdZyme munspray, tuggummi och läppbalsam - som alla innehåller ett superaktivt marint enzym – Penzyme.
Coldzymes produkter motverkar att att virus och bakterier får fäste på läpparna och i mun och svalg. Vilket minskar risken för att bli förkyld.

Penzyme är världspatenterat och utvecklat av Dr Jón Bragi Bjarnason, Professor i biokemi vid Islands Universitet, Reykavik. Mer än 30 års grundforskning på köldanpassade marina enzymer från Norra Ishavet ligger till grund för den revolutionerande upptäckten.

- Det superaktiva enzymet hjälper dig att hålla dig frisk och fungerar hämmande genom lokal hygienisk enzymrengöring. Enzymet håller rent och fräscht genom att bryta ner och förstöra bindningarna från vanliga sjukdomsalstrare, (bakterier och virus), så att de är mindre benägna att få fäste i mun och svalg.
Dr Jón Bragi Bjarnasson, professor i biokemi, Islands universitet.

ColdZyme är revolutionerade för att det är naturligt, men det skiljer sig ändå från vanliga enzymer. Våra mänskliga enzymer är anpassade till en normal aktiveringsnivå vid ca 30°C, på samma vis som marina enzymer når normal aktivitet vid 0°C i sin miljö. Vid normal hud- och kroppstemperatur (30-37°C) når dock det marina enzymet i ColdZyme en optimalaktiveringsgrad - en så kallad superaktivering. Superaktiveringen gör att den hygieniska enzymrengöringen klyver och degraderar bindningar från sjukdomsalstrande bakterier och virus.

ColdZyme tuggummi:
Vid irritation & obehag i mun och svalg. Enzymet frigörs under de första minuterna av tuggandet. Enzymet rengör munnen och klyver bindningar från patogener i munhåla och svalg och från tänder samt ger en fräsch andedräkt.
Pris: 99kr

ColdZyme munspray
Vid irritation & obehag i mun och svalg. Munsprayen håller rent i munnen, neutraliserar dålig andedräkt samt utövar sin verkan genom att motverka bindningen från patogener till slemhinnan i mun och svalg.
Pris: 199kr

ColdZyme finns att köpa i hälsofackhandeln.

1 comment:

Joanna said...

Intressant, berätta om det har "funkat" Kram