Tuesday, 14 July 2009

I get a rep for breakin' hearts, Now I'm done with superstars, And all the tears on her guitar, I'm not bitter.

Ja, efter jobbet blev det en runda på stan. Och jag lyckades trotsa mitt så kallade köpstop, dock bara med en summa på 125 kr på Gina Tricot. Och tänk vad fin tunika jag fick för den pengen! Tunikan såg jag tidigare på Englas showroom för drygt en månad sedan, och tänk vilken tur jag hade att där hängde en kvar i min storlek! Det kallar jag tur och rea!

Tänkte även berätta att bilder är något som styr vilka bloggar jag läser (om jag inte känner bloggaren privat). Och jag tror att det är många, många fler som resonerar som mig. Och då passar det bra att Frida Fahrman har startat vimodebloggare, där direktlänkar till de absolut bästa bloggarna med de absolut mest inspirerande bilder finns. Så tänk på det! Gå in på:


4 comments:

emmi said...

vad går den utbildningen ut på då? och mer info om din:) vill liksom veta vad man läser, hur många år den är, läser man i köpenhamn och vad kan man bli efter?Ja lite mer info helt enkelt.. tycker det är jättekul och intressant att höra!

Kashaya said...

Den där var verkligen snygg.=) bra köp!

Emily said...

Alltså är jag en av de där privata bloggarna? Isf kan du glömma mig - fast det har du kanske redan gjort.

Nu ska jag prata med mina riktiga vänner. (eller det är vad jag hade gjort, om någon nu varit online...) vi ses på fredag. men jag tänker inte prata med dig. så du vet! för... jag... grååååååååter. jag känner mig som när bella blev lämnad. jag vill bara krypa ner och gömma mig i skogen tills en varulv kommer och ser mig. sen tänkte jag dra med någon och hoppa från en klippa. för att du glömde säga till mig. eller glömde? du kanske inte ens ville! "you... dont... love me?". Lika bra som jag ser Edward säga "No" till Bella. Ser jag dig svara Nej till mig..

*går ut i skogen och gömmer mig bland mossan*

Linda-det handlar om helheten said...

heej! kul om du lagt till mig, ja la just till dig! =D

den där tunikan är grym. tittade på den här om dan, faktiskt. ler.